Mis juhtus Justin Bieberiga?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mis juhtus Justin Bieberiga?
Mis juhtus Justin Bieberiga? Foto: Lugejapilt

Maailmakuulsat staarlauljat Justin Bieberit nähti eile Tallinn-Helsingi reisilaevas. «Poiss seisis nõutult business klassi reisisalongis, silm sinine ja nutt kurgus,» pajatas üks reisija.

Eestimaa näikse muutuvat tasahilju perifeeriast kuumaks maailmaklassi staaride meeliskohaks.

Jõulde paiku võis näha Tallinna vanalinnas romantilisel randevuul, koos oma eestlannast pruudiga, Stingi tütart Cocod.

Nädalavahetusel jäi aga paljudele Tallinn-Helsingi reisilaeval silma veidike lustlikus meeleolus 62-aastane maailmakuulus balletitantsija Mihhail Baryshnikov. Ülemeelik südametemurdja limpsis õlut ja demonstreeris kaasreisijatele oma beeže alukaid.

Ning kõige krooniks nähti Justin Bieberit eile õhtupoolikul Märjamaa Statoilis. Staarlapslaulja nosis seal rahulikult kabanossi.

Mõni tund hiljem oli Bieber aga juba laevaga teel Tallinnast Helsingisse. Temaga vip-loungeis koos viibinuid reisijaid pani  jahmuma poisi siniseks löödud silm ja viril olek.

«Laevateenindaja püüdis õnnetult poisilt uurida mis juhtus, kuid Bieber rahmas lihtsalt käega ja ütles tõredalt, et sai Tallinna  vanalinnas jalutades jääkamakaga vastu otsmikku,» rääkis Elu24le vestlust pealt kuulnud reisija Virge.

Kas see oli tõesti lapsstaar või lihtsalt sarnane poiss jääb teie otsustada.

Armas Elu24 lugeja! Kui märkad staari või on sinu sõber temaga sarnane, siis ära löö põnnama! Tee pilt ja saada see Elu24 toimetusele. Parimaid šedöövrid saavad auhinna!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles