Farmi-Gabriel: olen kaheksa aastaga ropult rulli kokku ajanud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 - Võitja Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel
Aasta meesstrippari valimised Club Tallinnas 20.11.10 - Võitja Gabriel Kubjas aka Farmi-Gabriel Foto: Gerli Toomepuu

Farmi-Gabriel ehk Gabriel Kubjas (39), kes sai tuntuks teleseriaalist «Farm», kogub järjest kuulsust stripparina. 2010. aasta lõpus peetud striptiisivõistlusel krooniti mees stripikuningaks. Gabriel ütles Buduaarile, et tantsija töö on olnud väga tasuv, kuid kui ta peaks mõtlema ametivahetusele, oleks ta kindlasti direktor.

Stripikuningas Gabriel alustas tantsimisega juba 23-aastaselt ning tegelikult arvab ta, et otsest trumpi tal teiste erootilise tantsu harrastajate ees pole.

«Ma tõesti ei tea, mis võiks olla minu trump, sest igaühes on midagi sellist, millega üks või teine tantsija teisest parem on. Minul selle koha pealt ego puudub, peaasi, et tantsitakse ilusti ja vapustavalt nii igas mõttes.»
 

Gabrieli sõnul on ta aastatega väga palju raha teeninud, kuid praegu pole kõik enam nii lilleline. «Ma ei taha hoobelda, aga te ei kujuta ette, millist «rulli» ma selle kaheksa aastaga kokku ajanud olen!»

«Aga teen loomulikult ka muud tööd. Kuigi olid ajad, mil ma ei mõelnud selle peale, sest teenisin ainult tantsimisega. Olid ajad, läksid ajad. Laua peal oli leib ja või, nüüd on nati keerulisem.»

«Esinen kolm-neli korda kuus, vahel isegi kaheksa, kõik see oleneb asjaoludest ning on väga ettearvamatu,» jutustab ta.
 

Erootiline tantsija näeks meeleldi end ka «Tantsud Tähtedega» saates, kuid kahtleb, et teda sinna kutsutakse. «Seal lööks ma kindlasti laineid, aga arvan, et sinna mind ei kutsuta, sest olen väljaspool arvestust, vähemalt mulle tundub nii. Pole hullu, sest ma jään nagunii selleks, kes ma olen omas maailmas.»

Kui Gabriel peaks striptiisitöö jätma, siis näeks ta end juhtival kohal. «Kui ma tantsija ei oleks, siis arvan, et kindlasti juhtivas valdkonnas, sest olen endas ammu kindlaks teinud, et olen hinges direktor.»

«Olen selline organiseerija ja sebija ning mulle meeldib juhendada, sest minu pea lõikab teravalt. Kuigi ma ei välista teisi töid ja loomulikult tööd ma ei karda, kui seda tuleb teha elu ja perekonna nimel.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles