Marko Kiigajaan hakkab lapsi õpetama

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud hooajal treenis Marko Kiigajaan Kanal 2 saates "Tantsud tähtedega" Ithaka Maria Rahulat.
Möödunud hooajal treenis Marko Kiigajaan Kanal 2 saates "Tantsud tähtedega" Ithaka Maria Rahulat. Foto: Andris Tammela

Tantsusaates tähetreenerina tuntud Marko Kiigajaan lõi käed Revalia tantsukooliga ja ootab juba sel nädalal lapsi oma uude gruppi tantsu õppima.

“Olen kaks hooaega “Tantsud tähtedega” saates treenerina tähti õpetanud ja pärast äsja lõppenud hooaega tegigi Merle Klandorf mulle ettepaneku ühineda Revalia tantsukooli treeneritega,” rääkis Kiigajaan. “Ilmselt jäin talle silma, õpetades sel hooajal Ithaka Mariat ja eelmisel hooajal Evelyn Seppa. Revalia tantsukool on Eesti vanim ja üks tugevamaid - muidugi olin ettepanekust meelitatud.”

Kiigajaan ootab 7-12aastasi õpilasi oma tundi juba sel kolmapäeval ja neljapäeval, ent grupiga võib ühineda kogu jaanuarikuu jooksul.

Esialgu antakse Kiigajaanile üks rühm, keda ta saab algusest peale oma käe järgi õpetada. Vastavalt Revalia tantsukooli põhimõtetele ei toimu lastele katseid ja vastu võetakse kõik soovijad.

Tundi on soovitav tulla koos partneriga, ent õppimist võib alustada ka üksi.

Revalia tantsukoolil on üle Eesti seitse osakonda. Tallinna ja Lääne-Eesti Revalia tantsukoolis töötavad teisedki tantsusaatest tuntud treenerid nagu Olga Kosmina ja Kerstin Kruuse. Lõuna-Eestis töötavad Kaisa Oja, Martin Parmas ja Marko Mehine.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles