Kust tuli inspiratsioon uue suvise menüü jaoks?
Kui päike paistma hakkab, siis on vaja uus menüü kokku panna, mis on värskem, värvilisem ja põnevam. Asi ei ole isegi nii palju idees, vaid pigem vajaduses. Loodus ärkab ning vajadus värskemate toitude järgi samuti.
Millised on uues menüüs teie arvates kõige erilisemad toidud?
Kõige erilisem toit on praetud kammkarbid ja pardi konsomee. Väga ebatraditsioonilised asjad kokku pandud, hõrk mereand ja tugev lihane puljong, aga sobivus on super.
Julge otsus kaks nii erinevat asja kokku panna?
Kuna jalgratast pole võimalik leiutada, siis tegelikult ideed nägin ma umbes neli aastat tagasi Berliinis kahe Michelini tärni restoranis praktikal olles. Seal küll kasutati kammkarpide asemel langustiini, aga mereanniks jäävad mõlemad.
Mis on uuest menüüst teie enda lemmik, mida sa soovitaksite kõigil kindlasti proovida?
Part ja kammkarp oleks kindlasti esimene asi, mida ma soovitaksin. Aga mainiksin kindlasti ära ka tuunikala carpaccio, väga suvine ja mõnus toit. Kui me eelroogadest edasi liigume, siis Rameni tüüpi supid on väga popiks läinud. Rameni tüüpi supid sisaldavad nuudelid, kanamuna ja neile võib lisada peaaegu kõiki köögivilju, mida vaid soovid. Neid tehakse väga palju erinevaid variante, sellepärast on meil ka supi järel kirjas a la Trühvel, et see annab meile võimaluse teha seda enda moodi.