Nicole Kidman: kasutasin botox`it

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicole Kidman
Nicole Kidman Foto: SCANPIX

Austraalia päritolu Hollywoodi staar Nicole Kidman tunnistas, et oma portselani meenutava näonaha on ta saanud säilitada osaliselt tänu botox´ile.

Oscari võitnud näitlejanna lasi paar aasta tagasi teha kortse silendavaid süste, kuid enam mitte, kirjutab Daily Mail.

43-aastase Kidmani sõnul võib ta kaugelt vaadates ideaalne välja näha, kuid lähedalt mitte. Botox´i süstide tulemus ei olnud nii kvaliteetne, kui ta lootis.

Iluspetsialistid panid ammu tähele, et Kidmanil oli varasematel fotodel otsaesise kurrud selgelt näha, kuid siis need kadusid.

2008. aastal tõi üks ekspert rahvusvahelisel ilukirurgide konverentsil Kidmani näiteks, öeldes, et Hollywoodi staar on nii botox´it täis, et ta näeb juba nii ebanormaalne välja, tekitades sellega botox´i süstidele halva maine.

Kidmani kinnitusel on ta katsetanud väga erinevaid kortse ennetavaid või kahandavaid vahendeid.

«Katsetasin mitmetega, kuid kõige efektiivsemaks osutus tervislik toitumine ja mõõdukas trenn. Keha mitte kurnamine hoiab selle nooruslikuna. Katsetasin botox´iga, kuid tulemused ei olnud meelepärased. Ma ei kasuta enam botox´it ja saan jälle otsaesist liigutada,» selgitas staar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles