Austraalia asepeaminister: olen Johnny Deppi jaoks nagu Hannibal Lecter

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johnny Depp ja Amber Heard
Johnny Depp ja Amber Heard Foto: SCANPIX

Austraalia asepeaministri Barnaby Joyce´i sõnul  suudab ta mõjutada USA staari Johnny Deppi nagu filmikurjam, inimsööjast psühhiaater Hannibal Lecter.

Joyce´i selline sõnavõtt tuli pärast seda, kui Depp sõnas USA jutusaates, et Joyce on nagu «intsestitomat», edastab BBC.

Deppi, ta naise ja Austraalia võimude vaheline vägikaikavedu sai 2015. aastal alguse sellest, et staari naine Amber Heard võttis Austraaliasse kaasa kaks koera, keda ei oleks tohtinud sellesse riiki sisse viia ilma karantiinis olemata. Möödunud kuul oli Heardi üle kohus, kuid ta pääses karistusest.

Staaripaar avaldas video, milles nad koerte pärast vabandavad.

Barnaby Joyce sai möödunud aastal maailmakuulsaks sellega, et lubas Deppi ja ta naise kaks Yorkshire´i terjerit, Pistoli ja Boo magama panna, kuna staar tõi nad oma eralennuki pardal ebaseaduslikult Austraaliasse. Ministri sõnul peavad välismaalased alluma Austraalia karantiiniseadustele ja kui nad seda ei tee, siis ootavad ees karistused.

Juhtum võttis tuure üles ja jõudis kulminatsiooni  selle aasta aprillis Heardi üle peetud kohtuga.

Depp valas eile veel õli tulle, kui ütles Jimmy Kimmeli saates esinedes, et Austraalia asepeaminister on «intsestitomat».

 «See ei ole kriitika, olen lihtsalt mures, et see tegelane plahvatab,» teatas staar.

Joyce vastas Deppi seisukohavõtule öeldes, et ta on Deppi jaoks nagu Hannibal Lecter.

«Elan Deppi peas, liigutan tema mõtteid,» selgitas Joyce viitega filmitegelasele, manipuleerivale sarimõrvarile Hannibal Lecterile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles