Pudel viskit tõelisele rokkarile!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Tatter ja Riina Rossar Euroopa filmiauhindade galal punasel vaibal
Tanel Tatter ja Riina Rossar Euroopa filmiauhindade galal punasel vaibal Foto: Mati Hiis / Õhtuleht

Eesti alternatiivrokkbändi Aidese muusikavideo «Unbelievable» esitlusel üllatasid muusikud õhtule sissejuhatuse teinud Tanel Tatterit ja kinkisid mehele sünnipäevaks pudeli viskit. Lisades, et see on õige kingitus tõelisele rokkarile.
 

Sünnipäevalaps jäi nähtud videoga väga rahule. «Video mõte, põgenemistunne, see on see mis mulle tegelikult väga meeldib, et need toonid ja värvid ja loodus. Arvestades enda seisundit, kus ise oled pidevalt siseruumides. Loo sõnum on melanhoolne olemus, mis mind rohkem kaasab. Erinevad mingid tunded ja mälestused tulevad selle looga. Väga meeldivad ja head,» iseloomustas Tatter äsja nähtut ja lisas, et ka video pilt on muusikaga väga hästi tabatud.

Üheks mälestuseks, mis mehel antud looga üles kerkis, oli üks suvine külaskäik vanemate juurde. «Olin hästi väsinud, kuid läksin metsa jooksma. Õues sadas kerget vihma. Panin pleieri mängima ja esimene lugu oli seesama lugu. Värske õhk, vihm, pinge langus, selline hea tunne,» kirjeldas mees.

Palju õnne Tanelile ka Elu24 tööka kollektiivi poolt :)


Aidese video on nähtaval internetis alates 12. jaanuari õhtust www.youtube.com/aidestv

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles