Nele-Liis Vaiksoost sai Rapuntsel

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele-Liis Vaiksoo
Nele-Liis Vaiksoo Foto: Marina Puškar

Jaanuari lõpul jõuab Eesti kinodesse Walt Disney 3D versioon vendade Grimmide 1812. aastal kirja pandud saksa muinasjutust «Rapuntsel» . Tegemist on väga ilusa romantilise looga, mille tegelastele on andnud oma hääle mitmed tuntud Eesti lauljad ja näitlejad – Nele-Liis Vaiksoo, Bonzo, Silvi Vrait, Sergo Vares, Jaan Pehk ja paljud teised.

Rapuntselile hääle andnud Nele-Liis Vaiksoo jaoks oli kogu töö juures kõige keerulisem eelkõige just dialoogi tekitamine. «Sul on mikrofon ja tekst nina ees ja näed vaid pilti, hästi raske on niimoodi dialoogi tunnet tekitada, et ütled vaid järjest oma repliike sisse. Esimesel päeval oli tunne, et ei saagi esimesest leheküljest edasi, aga mida päev edasi, seda kergemaks läks. Hästi põnev kogemus.»

Tema arvates annavad just eesti keel ja ka võimalus seda multifilmi 3D’s näha kogu asjale juurde erilise võlu. «Iga multikaga astuvad tegijad sammu edasi, filmi kvaliteet on super hea ja läheb järjest tõetruumaks,» oli Vaiksoo vaimustuses sel nädalal toimunud «Rapuntseli» esilinastusel nähtust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles