Britta Vahuri teine ja kolmas kirg

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britta Vahur
Britta Vahur Foto: Arno Saar / Õhtuleht

Näitlejanna Britta Vahur jumaldab liikumist ning käib kolm korda nädalas tantsutrennis ja kaks korda joogatunnis.

Näitlejanna esimeseks kireks on teater, teiseks ja kolmandaks aga vastavalt tantsimine ja jooga, kirjutab ajakiri Naised.

Nüüdseks üle aasta Draamateatri palgal olnud Vahur on õnnelik, et saab oma kire, tantsimise ja liikumisega töökoha juures tegeleda.

«Meil on teatris kolm korda nädalas aeroobika ning kaks korda joogatunnid – vaat see on lõõgastumine ja iseendaga tegelemine. Mulle tantsimine tohutult meeldib, olen tegelenud sellega pisikesest peale,» sõnas näitlejanna.

Ööklubides tantsija ta pole, vaid käib teatriinimeste pidudel, kuhu ta sõnul organiseeritakse alati head muusikat.

«Tantsimine on lõdvestav ja vabastav, pärast on hoopis teine tunne,» lausus naine.

Isiklikuks ilunipiks peab Britta Vahur toitumist ja liikumist.

«Parfüümid, kreemid, riided – saan aru, et tuleb kena välja näha ja enda eest hoolitseda. Ma teen seda, kuid ma ei võta kõike liiga tõsiselt. Minu ilunipp on pigem massaaž,» nentis näitlejanna.

Vahuri sõnul on tal massaažist sõltuvuses.

«Nagu tantsiminegi tekkis lugemishuvi varajases nooruses. Kirjandus oli koolis mu lemmiktund. Fjodor Dostojevski on mu vaieldamatu lemmik,» ütles Vahur.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles