Liitu Elu24 Facebookiga ja võida piletid SYSTEAM live'ile Teises Maailmas!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
SYSTEAM live
SYSTEAM live Foto: Teine Maailm

Tartu klubi Teine Maailm üllatab 15. jaanuaril d'n'b bändiga SYSTEAM ning Elu24 loosib üritusele viis vabapääset kahele!

Loosimisel osalemiseks pole vaja teha muud, kui liituda Elu24 Facebooki lehega ja vastava postituse all piletisoovist teada anda! Võitjad teatame 14. jaanuaril kell 16.00.

---

PILETIMÄNGU VÕITJAD

Tartu klubis Teine Maailm 15. jaanuaril toimuvale SYSTEAM live'ile võitsid loosi tahtel vabapääsme kahele Avo Plato, Matis Kern, Kerly Vahur, Liisi Lasn ja Merilin Mandel. Palju õnne!

---

Juba aastaid sahtlisse lugusid kirjutanud Dj Sys sai eelmisel kevadel kokku ideaalse meeskonna, et oma loomingut koos elusaks muuta. Sündis projekt SYSTEAM. Emotsionaalsel helimaastikul üles-alla liikuvas rütmis tulevad kuuldavale karmid bassid segatuna breakbeat'i ja sulni atmosfääriga. Tundmatud stiilid avardamas drum'n'bass'i ja breaks'i rütme.

DJ SYS
DON MISHA
DJ SUKI
DJ MRN

Klubis TEINE MAAILM, Rüütli 12, Tartu

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles