Video! Marilyn Kerro ei soovita sensitiivi juures pidevalt käia: me suudame leida oma probleemidele ise vastused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti selgeltnägijate tuleproov», Marilyn Kerro
«Eesti selgeltnägijate tuleproov», Marilyn Kerro Foto: TV3

Sel sügisel jõuab TV3-s ekraanile uus kodumaine «Eesti selgeltnägijate tuleproov». 

Eksklusiivkülalisena annab tänases erisaates äärmiselt avameelse intervjuu Marilyn Kerro, kellel on uus roll ka sügisel eetrisse jõudvas tuleproovis.

«Kui on need saated, siis panen alati inimestele südamele, et õppige nendest inimestest, kes on seal saates, nendest elujuhtumitest, mida näidatakse. Sellised inimesed nagu mina ja teised anname palju nõuandeid. Ei ole vaja joosta sensitiivi juurde koguaeg,» räägib Kerro saates, et ei ole vaja küsida, mis tuleb homme või ülehomme.

Foto: TV3

«Me suudame teglikult kõik oma probleemidele saada ise vastused, kui me kuulame oma südant ja sisehäält. Kui me jääme pead kuulama, siis meil ongi vaja joosta,» lisas punapäine nõianeiu.

Venemaa «Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud kodumaine staar Marilyn Kerro räägib tänases saates inimeste aitamisest ja selle varjuküljest. Sellestki, miks ei ole ta kodumaa patrioot ning miks on Venemaa talle väikseks jäänud ja millist suurriiki asub ta järgmiseks vallutama. 

Foto: TV3

Erisaade «Eesti selgeltnägijate tuleproovi» tutvustav saade üheskoos avameelse Marilyn Kerro intervjuuga jõuab TV3 ekraanile täna kell 20.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles