Elu24 video! Leslie Laasner lõi jäätisest inspireeritud maali: tiigersuss sümboliseerib kodusust ja naiivsust

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnum «Release the Beast» näituse pidulik avamine Viru keskuses, Meisi Volt ja Leslie Laasner
Magnum «Release the Beast» näituse pidulik avamine Viru keskuses, Meisi Volt ja Leslie Laasner Foto: Viktor Burkivski

Eesti moedisainerid Aldo Järvsoo, Tiina Talumees ja Kirill Safonov ning illustraatorid-kunstnikud Anneli Akinde, Kätlin Kaljuvee ja Leslie Laasner lõid Magnumi «Vabasta endas kiskja» kampaania raames unikaalsed teosed, kus moodsas linnadžunglis kohtuvad mänguline kunst ja kaunid kleidid. Elu24 uuris Leslie Laasnerilt lähemalt, mis teda inspireeris ning mis plaanid on ka muusikuna tuntud mehel tegusaks suveks.

Laiema seltskonna jaoks muusikuna tuntud multitalent Leslie Laasner ehk artistinimega Leslie Da Bass rääkis Elu24-le, et jäätisest inspireeritud kunstiteose loomine polnud tema jaoks väga raske. «Kui sa mõtled ülesande raskeks, siis on kõik elus raske.»

Foto: Leslie Laasner

Tegemist on mehe sõnul kommertsprojektiga, mis on tellimustöö: «Mõtete edasi andmiseks on omad piirid, päris kõike ei saa teha ja nii diibiks ei saa minna, see on ikka laiemale audientsile mõeldud.»

Foto: Ardo Kaljuvee

Kavandeid oli tööks Leslie'l 4-5 tükki.

Magnumi jäätis on mehe jaoks ülevoolav: «Proovisin leida kontakte tootega, selles on hästi palju kõike,» lisas kunstnik, et pani kolm tööd üheks kokku ning jalgadel, kehal ja portreel on oma tähendus.

Vaata videost, kuidas kirjeldab Leslie Laasner oma kolmest osast koosnevat maali ja mis plaanid on mehel suveks ansambliga HU?!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles