Elu24 video! Moelooja Tiina Talumees lõi jäätise järgi kaunid kleidid: see ei olnud kõige kergem

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnum "Release the Beast", Tiina Talumees
Magnum "Release the Beast", Tiina Talumees Foto: Ardo Kaljuvee

Armastatud Eesti moedisainerid Aldo Järvsoo, Tiina Talumees ja Kirill Safonov ning illustraatorid-kunstnikud Anneli Akinde, Kätlin Kaljuvee ja Leslie Laasner lõid Magnumi «Vabasta endas kiskja» kampaania raames unikaalsed teosed, kus moodsas linnadžunglis kohtuvad mänguline kunst ja kaunid kleidid. Elu24 uuris Tiina Talumehelt, mis teda inspireeris!

Tiina Talumees rääkis Elu24-le, et teda inspireerisid jäätised ise, nende maitsed ja pehme struktuur, voolavus, sulavus. «Üritasime just seda anda nendes kleitides edasi, et need värvid valguvad üksteise sisse,» rääkis moelooja, et kleitide loomisel inspireerisid teda kihilised jäätised.

Foto: Viktor Burkivski

«See ei olnud siiski kõige kergem. Kohati tundus see nagu koolitööna, et mul on teema, mille järgi pean liikuma. Tegelikult on sama iga kollektsiooni luues, aga kui ma kollektsiooni teen, siis ma loon ise omale teemad,» rääkis kunstnik, et kui sai tundest üle, et mida teha, siis hakkas looming voolama.

Vaata videost, mis plaanid on Tiina Talumehel selleks aastaks ja mida soovitab jälgida neil, kes valivad pulmadeks kleiti!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles