Kanal 2 oksjonisaates lähevad täna müüki auto, kitarr ja kasukas!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anne Veski
Anne Veski Foto: Kanal 2

Kanal 2 heatujuline oksjonisaade «Parim pakkumine» toob täna kell 19:35 ekraanile põnevad lood ja väärt asjad, sest kohe-kohe avanevad heategevuslikud oksjonid Anne Veski kasukale, autole filmist «Päevad, mis ajasid segadusse» ja Jaagup Kreemil kitarrile. Ent seegi pole veel kõik...

Hooaja eelviimases oksjonisaates «Parim pakkumine» külastab saatejuht Daniel Levi Viinalass superstaar Anne Veskit, kes oksjonile pannud suisa kaks asja. Abikaasa Benno kingitud rebasenahast kasukat saadab põnev saamislugu, sest tegemist on üldse esimese väärt rõivaesemega laulja garderoobis. Ühtlasi saab täna saate jooksul teha pakkumisi ka signeeritud Anne Veski plakatile.

Osta.ee-s avatakse täna õhtul teisedki väärt oksjonid, sest uut omanikku otsivad ka Jaagup Kreemi jaoks erilise tähendusega kitarr ning ajastutruu BMW, millega kimati ringi kodumaises menufilmis «Päevad, mis ajasid segadusse». Viimase kohta ütleb näitleja Juhan Ulfsak, et just see auto oligi üks filmi peategelastest ja loodetavasti satub see oksjoni tulemusena headesse kätesse. Heade mõtetega on saates täna ka vabaõhuetenduse «Salamander» trupp, kes kamba peale pannud oksjonile komplekti isiklike esemetega – võitja saab seejuures kaasa tervelt kuus vabapääset etendusele!

Kõik «Parima pakkumise» oksjonid on heategevuslikud ja nende tuluga toetatakse annetajate poolt valitud organisatsioone. Oksjonid on avatud täna õhtul vaid saate käigus ja pakkumisi saab teha aadressil https://osta.ee.postimees.ee/parimpakkumine

«Parim pakkumine» on Kanal 2s täna kell 19:35.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles