Pildid: Indiefest üllatas bussireisijaid minikontserdiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indiefest üllatas bussireisijaid minikontserdiga
Indiefest üllatas bussireisijaid minikontserdiga Foto: Indiefest

Sel nädalavahetusel Tartu linna muusikaga täitev Tartu Indiefest nihutas festivali piire ja tõi üllatava bussikontserdiga mõnusa muusika pealinlastele pisut lähemale.

Foto: Indiefest

Nimelt andis Tallinn-Tartu reisibussis üllatuskontserdi veel eile Indiefesti avapeol esinenud Jelly Rue.

Ka Tudengibändi konkursil edukalt esinenud Jelly Rue astus reisijate ette küll vähendatud koosseisus ja akustilise kavaga, kuid tavapärasele pikale bussisõidule pakkus selline vahva muusikaline üllatus igatahes vaheldust ja leevendust.

Foto: Indiefest

Tegu ei olnud küll täispika kontserdiga, pärast kolme lugu lasti inimestel rahulikult bussiistme sisse vajuda ja arvuti- või multimeediaekraanidele keskenduda, kui just kõrvus kumiseva indie-muusika saatel silma looja ei lastud.

Foto: Indiefest

Tartu Indiefest kestab veel täna ja homme.

Täna astuvad Genialistide klubis üles Laika Virgin, Kali Briis Band, HU? ja The Boondocks, homse Kalevi tänava pargis toimuva vabaõhukontserdi tähed on kodumaised Trad.Attack ja Dagö, saamikeelset folk-rokki viljelev Ravggon Soomest ning inglise indie-pop bänd April Towers. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles