Moevahtkond hõivab Lounge Kaheksa

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Oherjus.
Eva Oherjus. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Sel reedel, 14. jaanuaril toimub Tallinna Lounge Kaheksas järjekordne uusi ja põnevaid moeloojaid tutvustav üritustesari “Moevahtkond”.

Reedene “Moevahtkond” toob publikuni Kristel Viksi muinasjutulise ehte-show’ “Sõbrakesed V” ja Eva Oherjuse karismaatilise kübara-show’ “London by Feather Light”. Muusikaliselt paitab kõrvu DJ San Antonio.

Korraldajate teatel on Kristel Viksi moehuvilisest harrastuskunstnik, kes osales 2004. aastal kollektsiooniga “16. mai, teisipäev” Erki moe-show’l. Viks on olnud ka kostüümikunstnik mõnegi lühifilmi ning laste- ja noortemuusikalide juures. Tema illustratsioonid on ilmunud ajakirjanduses ja raamatutes.

“Sõbrakeste” ehted sündisid ideest ühendada omavahel kummalised kostüümiideed ja joonistused. “Sõbrakesed V” on Viksi valmistatud käsitööehete viies põlvkond.

Eva Oherjus on tekstiilikunstnik. Ta on osalenud varem konkursil “Supernoova” ja üritusel “Mood-Performance-Tants” ning olnud praktikal Londonis moedisainer Satoshi Date’i juures. Londonist sai alguse naise kirg ekstravagantsete kokteilikübarate vastu ja nii võttis ta missiooni tuua kübarad Eesti moepilti.

Kokteilikübarad kannavad endas Londoni tulede sära ja suursugusust ning sulgpehmet naiselikkust.

Üritusele on sissepääs kõigile prii.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles