Nõid Nastja sai heategevusest isiklikku kasu?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tantsud tähtedega kolmas saade - Nastja ja Marko Mehine
Tantsud tähtedega kolmas saade - Nastja ja Marko Mehine Foto: Jelena Rudi

Saate «Tantsud tähtedega» heategevusoksjon pidi Soov.ee portaali vahendusel koguma saates osalenud tähtede esinemisriiete ja -ehete müügiga liikumispuuetega inimeste toetamiseks raha, kuid Nõid Nastja (28) pani oma kleidid müüki portaali Osta.ee - see aga polnud enam osa heategevusplaanist, teab Kroonika.
 

«Nastja valge-mustatriibuline kleit oli tõepoolest müügis, kuid kahjuks seda oksjoni käigus maha ei müüdud. Müüsime vaid Nastja kõrvarõngad, see raha läks tõepoolest heategevuseks,» rääkis Soov.ee portaali esindaja Jana Vainola.

«Nastja ise müüs oma kleite edasi Osta.ee portaalis, kuid kas sealt saadud raha läks heategevuseks või mitte, ei oska ma kommenteerida,» lisas Vainola.

Nastja sõnul olid tema kolm kleiti tõepoolest müügis Osta.ee portaalis, kuid see väike summa, mis ta nende eest teenis, minevat jaotamisele hoopis nende perede vahel, keda tema isiklikult toetab.

«Summa on tõepoolest väike. Arvestades maha reklaami-ja vahendustasud, tuleb kokku kusagil 900 krooni,» selgitas Nastja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles