Elu24 video ja pildid! Cannes'is esitleti Eesti moeloomingut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Cannes'is hotelli Carlton balliruumis toimus neljapäeval Tiffanys Red Carpet Week Fashion Show raames moekunstik Maire Valdma moeshow.

Tiffanys Red Carpet Week Fashion Show Cannes on moeshow, kuhu kutsutakse osalema väljavalituid rahvusvahelisi moeloojaid. Kõikide osalejate kollektsioonid jäädvustab rahvusvaheline press ja toimub fotosessioon punasel vaibal. Ürituse ametlik telekanal on Luxe TV. 

Maire Valdma kutsuti osalema paar kuud tagasi toimunud Tiffany's Fashion Week Paris moeshow'le, mille raames toimus ka rahvusvaheline moevõistlus, kus ta saavutas teise koha. Pariisi üritusel osalemine andis  Maire Valdmale võimaluse võtta osa ka Cannes'is toimuvast punase vaiba üritusest, kus ta tutvustas valikut oma parematest õhtukleitidest. 

Esitletud kollektsioon koosneb käsitsi maalitud naturaalsest siidist kleitidest, mida ühendavad kevadised unenäolised lillemustrid ja mänglevalt õhuline olek.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles