Vaata saadet järele: «Naabrist parem» paaride käib tõeline võistlus

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elsa ja Hanna olid taas võidukad! Unetud ööd ja lõputuna tunduv vanade uste värvist puhastamine tõid oodatud tulemuse. Naabrid hindasid naiste tööd kõrgelt ja nende töökus jäi silma ka žüriile. Taaskasutatud ustest meisterdatud esikukapi lükanduks tõi plaanitud maakodu stiili eriti rõhutatult ja maitsekalt välja.

Lukumängus võidutsesid taas Triinu ja Tanel, kes teenisid sellega endale juba seitsmenda võiduroseti! Tundub, et kiiruse- ja täpsusmängudes ei ole neile vastast. Tanelile tõi võidu teiste seas ainulaadne taktika -- ta pani luku enne paika sättimist korraks kokku, et alustuseks täpselt aru saada, kuhu mingi jupp kuuluma peaks.

Foto: TV3

Seni kõige võidukamad naabrid said aga viimase koha kõigilt teistelt nende esiku kujundust hinnanud naabritelt. Kuigi naabrite endi sõnul ei olnud nad tulemuses kokku leppinud ega mõelnud pingerida koostades korter number kahe uksel rippuvate rosettide hulgale, kujunes strateegia ühtseks. Triinu ja Tanel tunnistasid, et nende jaoks ei tulnud kaotus üllatusena ning nad oleksid teiste asemel ilmselt sama strateegia kasuks otsustanud. Tuli tõdeda, et tipus olla ongi kõige keerulisem.

Foto: TV3

Grete ja Karl suutsid kahe päevaga teha taas seda, milleks teistel kulus terve nädal. Neil õnnestus lisaks esiku kujundamisele saada eriti kiiresti maha ka põrand ja kinnitada põrandaliistud, millega kõik teised paarid vähemal või rohkemal määral hätta jäid. See andis tugeva tõuke nende korteri üldmulje parimaks tunnistamisele ning nii jõudsidki põlvakad oma kolmanda kuldkollase rosetini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles