Allikas: Daniel Craig teatas produtsentidele, et ta ei mängi enam Bondi

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Filmi «Spectre» reklaamplakat
Filmi «Spectre» reklaamplakat Foto: 007.com

Bondi filmide produtsentide lähedase allika sõnul loobus Daniel Craig James Bondi rollist teatades, et järgnevas kahes filmis, mis tal lepingus ette nähtud olid, ta ei mängi.

Juba mõnda aega on käinud kõlakad, et uueks Bondiks võib saad järgmine briti näitleja, Cambridge`i ülikooli haridusega 35-aastane Tom Hiddleston, kes on näo poolest Craigiga mõnevõrra sarnane, edastab Daily Mail.

48-aastane Craig on Bondi mänginud näitlejatest kõige paremini tasustatud, saades senise nelja Bondi filmi eest 38 miljonit naela.

Allika teatel pakkusid filmistuudio MGM juhid ja produtsendid Craigile veel kahe Bondi filmi eest 68 miljonit naela, kuid Craig loobus.

Craig kehastas Bondi alates 2005. aastast aidates samas filmistuudio MGMi saada üle rahalistest raskustest, kuna temaga Bondi filmid osutusid väga edukateks.

Allika väitel pakus MGM Craigile kahe uue Bondi filmi puhul kaasprodutsendiks saamise võimalust, kuid isegi see ei olevat Craigi paelunud.

«Danielil on Bondist villand ja ta ütles seda MGMi bossidele. Nad olid valmis ta «üle kuldama», kuid ta ei soovi enam Bondi kehastada, kuna see tegelane on tema jaoks ammendunud,» teatas allikas.

Craig sõnas möödunud sügisel pärast filmi «Spectre» esilinastust, et ta «enne lõikab oma randmed läbi, kui veel üks kord Bondi kehastab». Tekkis skandaal ning väidetavalt võttis produtsentide survel hiljem oma sõnad tagasi.

Daniel Craigi Bondi filmid on: 2006 «Casino Royale», 2008 «Quantum of Solace», 2012 «Skyfall» ja 2015 «Spectre».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles