Vau, millised neiud! Selgusid konkursi Little Miss Estonia 2016 esimesed finalistid (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti lapsmodellide agentuur Star Kids Agency viib läbi konkursi „Little Miss Estonia“ & “Little Mister Estonia” eelvooru, osaleda võivad poisid ja tüdrukud vanuses 5-12 aastat. 

Live-castingute tulemusel said valitud esimesed finalistid, kellel hakkasid pihta moepildistamised fotograafiga Anastasia Sulipa - see aasta tehakse finalistide ametlik galerii esimest korda mitte muinasjutu tegelaste kujundites, vaid street style stiilis.

Foto: Little Miss Estonia 2016

Konkursi finaal-show toimub 10. juulil Tallinnas. Finaalis esinevad osalejad kahes vanuserühmas: 5.-8. ja 9.-12. aastat. Iga rühma parimad saavad võimaluse esindada Eestit maailma suurimatel rahvusvahelistel laste konkursidel ja festivalidel:

Little Miss World

Festival Model & Talent World

Mini Miss & Mister Earth

Little Miss Nations

Little Miss & Mister Galaxy

Little Miss & Mister Planet

Children of Universe

Sõltumata zürii otsusest, valib Star Kids Agency tiim välja kolm andekat osalejat, kes saavad võimaluse õppida Alustava Tähe Koolis tasuta kaks kuud. Kõiki finaliste ootavad uued kogemused ja sõbrad, põnevad pildistamsed ja lavastused, eredad muljed ning palju kingitusi konkursi partneritelt.

Foto: Little Miss Estonia 2016

Kui arvate, et Teie laps on andekas ja võluv ning peab olema laval, andke sellest teada LME@starkids.ee Eelvoorus osalemiseks on vaja saata 5 pilti lapsest, piltide juurde märkida lapse nimi, perekonnanimi, vanus, huvid ja lapsevanema kontakttelefon. 

Foto: Little Miss Estonia 2016

Praegu aga tutvuge esimeste Little Miss Estonia finalistidega! Nendeks said Jelizaveta Nikolaeva (9), Maria Vetstomova (12), Marija Zaets (9), Diana Oksner (11), Margarita Orlova (6), Beatrice Õun (7).

TV Start Estonia 2015 finaal-show video:

TV Start Estonia 2015 - final show. from Star Kids Agency on Vimeo.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles