Elu24 Cannes'is! Tristan Priimägi räägib filmidest festivalil: infot kellelgi pole, kuna keegi pole midagi näinud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Filmikriitik Tristan Priimägi rääkis Cannes'i filmifestivalil Elu24-le, et festivalil on võimalik olla mitme missiooniga ja need ei pruugi kattuda - kes vaatab filme ja kes loob suhteid.

Tristan Priimägi on festivalil filmide pärast: «Need filmid, mis siin silma jäävad, hakkavad tooni andma kogu aasta vältel,» rääkis kriitik, et Cannes'ist tulev informatsioonihulk on väga suur.

«Võistluses on kokku 21 filmi, praegu oleme jõudnud teise kolmandiku lõppu selle programmiga,» rääkis Priimägi, palju ta võistlusprogrammi filmidest vaadata on jõudnud. Filmidele lisanduvad ka teiste programmide filmid, mis tunduvad huvitavad.

«Infot kellelgi pole, kuna keegi pole midagi näinud, kõik on siin esilinastused. Tuleb lihtsalt tutvuste ja kuulujuttude või mulje pealt kuidagi kokku panna enda võimalikud valikud,» lisas Priimägi.

Vaata videost, millised on Tristan Priimägi lemmikfilmid Cannes'is!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles