Segased lood! «Päästja koolikella» staar väidab, et ta ei kirjutanudki oma skandaalset raamatut

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästja koolikella staarid Mark Paul Gosselaar, Dustin Diamond ja Mario Lopez
Päästja koolikella staarid Mark Paul Gosselaar, Dustin Diamond ja Mario Lopez Foto: Vida Press

«Päästja koolikella» staar Dustin Diamond väidab, et tegelikult ta ei kirjutanudki oma skandaalset elulooraamatut «Behind The Bell».

39-aastane näitleja, kes mängis 90ndate populaarses noortesarjas Samuel «Screech» Powersit, süüdistab variautorit tõe väänamises, vahendab People.

«Ma tahtsin kirjutada raamatu oma elust. Pidin variautoriga rääkima kokku 40 tundi, kuid sain temaga veeta vaid 90 minutit... Läks mööda kaks nädalat ja sain meilile koopia sellest raamatust. Nad olid suurema osa sellest välja mõelnud!» väidab Diamond.

2009. aastal ilmunud raamat tekitas Diamondi ja tema kaasstaaride vahel pingeid. Raamat väitis, et Mario Lopez oli naistemees, kes lõi kõigile kaasstaaridele külge, ja et Mark-Paul Gosselaar kasutas steroide. Gosselaar lükkas kõik väited ümber: «Me ei käinud võõrutusravil ja Mr. Belding polnud meie diiler.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles