Vahva lugu: armas vanapaar pidutses ja jõi teed Londoni popis ööklubis varajase hommikuni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Jacob Husley Poola vanapaariga
DJ Jacob Husley Poola vanapaariga Foto: Facebook/ Jacob Husley

70ndates eluaastates Poola vanapaar üllatas Londonis pidulisi kuumas ööklubis hommikuni pidutsedes.

Pärast Londonis oma laste külastamist otsustas Poolast pärit vanapaar külastada kohaliku kuuma ööklubi Fabric ning house- ja techno-muusika peol hommikuni pidutseda, vahendab The Guardian.

Vanapaar ilmus klubisse kell 10 õhtul ja pidutses tantsides ja teed juues kuni viieni hommikul, tekitades teistes pidulistes suurt hämmingut.

«Nad said inimestelt klubis ohtralt tähelepanu. Kõik olid naerul suudega, tüdrukud tantsisid mehega - härrasmehega, peaksin ma tõenäoliselt ütlema,» rääkis peo resident, Jacob Hansen, tuntuna kui DJ Jacob Husley.

«See on tähtis lugu, sest selline peakski klubides käimine olema. See peaks olema muusika ja kokku tulemise pärast kõigi vahel, olenemata elufaasidest, religioonist või seksuaalsusest,» lisas DJ.

Neile anti joogi ostmiseks pilet, mis vahetati tekiila vastu ning seejärel suundus paar tantsupõrandale. «Nad tegid mingisugust ballroom'i tüüpi tantsimist, aga väga aeglaselt, sest naine suutis vaid siis püsti seista, kui mees teda toetab,» lisas mees.

Baari jaoks avati lausa VIP-baar, kus neid teega kostitati.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles