Duši all magama jäänud mees tekitas kortermajas ulatusliku veekahjustuse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Soomes tekitas duši all magama jäänud mees kortermajas ulatusliku veekahjustuse ning kohtu otsuse kohaselt peab mees maksma kahju tekitamise eest. 

Ringkonnakohus määras kahjusumma suuruseks 30 402 eurot, apellatsioonikohus aga 20 267 eurot, kuid mees peab tasuma korteriühistule ka kohtukulud, mis on 3721 eurot, edastab iltasanomat.fi.

Korteriühistu teatel üüris 30-aastane mees majas korterit, kuid ta jäi dušši võttes magama nii, et ta keha kattis vee äravooluava. Vesi leidis tee vannitoast välja mehe korterisse ja sealt edasi nii koridori kui naaberkorteritesse.

Naabrid kutsusid torumehe siis, kui nende korteritesse hakkas vett tilkuma. Veetorude ekspert sõnas kohtus, et ta pääses mehe korterisse majahoidja käes oleva varuvõtme abil ja leidis dušinurga põrandal lamamas alasti mehe.

«Vett oli vannitoas ja kortris nii palju, et see pidi voolama tunde,» lausus torumees.

Mees sõnas kohtus, et ta jõi veeõnnetuse päeval natuke õlut, kuid ta ei mäleta, kuidas ta koju jõudis ega ka seda, millal ta dušši võtma läks.

Mehe teatel tekkis tal end pestes tervisrike, mille tõttu ta minestas. Samas ei leidnud kohus andmeid, et mehel oleks terviseprobleem tekkinud. Seega peab ta tekitatud kahju kinni maksma.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles