Puhkpilliorkester mängib Paides uue aasta avatuks

Kuido Saarpuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Laupäeval, 15. jaanuaril kell 17 esineb Paide kultuurikeskuses Tallinna tehnikaülikooli puhkpilliorkester. Seekordsel uusaastakontserdil kõlavad J. Straussi, R. Rodgersi, J. Fuciku tuntud teosed.


Paide kultuurikeskuse peaadministraator Ülle Laas ütles, et puhkpilliorkester loodab pakkuda Eestimaa südames meeleolukat kava. «Kontsert on tasuta ja külastajatel on viimane võimalus näha ka Järvamaa kunstnike aastanäitust,» lisas ta. (JT)

TEAVE
Tallinna tehnikaülikooli puhkpilliorkester tähistas oma 60. tegevusaastat eelmise aasta aprillis. Orkestris mängivad põhiliselt TTÜ tudengid, vilistlased, õppejõud. Praegu on koosseisus üle 30 orkestrandi, aegade jooksul on orkestri töös osalenud üle 500 inimese.
Orkester mängib nüüdisaegset puhkpillimuusikat, tantsumuusikat. Ta on aastaid andnud Eesti kirikutes advendikontserte, viljelenud ansamblimängu.
TTÜ puhkpolliorkester on osa võtnud kõigist laulupidudest ja Balti riikide üliõpilaslaulupidudest Gaudeamus. Kontsertreisid on viinud teda Soome, Rootsi,Venemaale, Saksamaale, Itaaliasse, Ungarisse. Pikka aega on orkestrit juhatanud Reet Brauer ja Tarmo Kivisilla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles