Restoran Trühvel valmistas paarile meeldiva üllatuse, sest nad kujutasid seda ette pigem tavalise söögikohana, kuid siis selgus, et tegu on tipprestoraniga, kus on väga personaalne lähenemine. "Ei oota, et Telliskivis oleks selline koht," nendib Artjom.
Artjom tellis Trühvlis grillitud kitsejuustusalatit maasikatega ja peab seda heaks maitsekoosluseks, milles on palju erinevaid nüansse.
Desserdis üllatasid teda punased sõstrad, mida ta nägi esimest korda sel moel kasutatavat. "Maitsed sobisid omavahel väga hästi!" kiidab ta oma valitud sööki.
Anna võttis kõrvitsarisottot, millele oli lisatud mett.
"Mulle maitses soolase ja magusa kooslus, kõrvitsarisotto meeldis mulle eriti," räägib ta. Artjomi ja Anna restoraniskäik oli eriline sellegipoolest, et nad pääsesid köögipoolele ja said ise toidu taldrikule panna.
Muusik ütleb, et sattus köögipoolele sel moel esmakordselt, varem on ta kontserdite ajal köögist lihtsalt läbi läinud.
"Ma korra mõtlesin, et ega ma kooli söögitädi muljet jäta," muigab Artjom. "Tegin ettevaatlikult, et midagi ümber ei ajaks."
Muusik arvab, et kokanduses nagu ka muusikas võib teha kõike, peaasi, et maitseks.
Anna sõnul huvitab Artjomi kokandus väga ja ta on mõnigi kord avaldanud soovi kursustel ära käia. Sageli tuleb ta sõbrannale kööki appi süüa tegema ja siis lõpeb asi sageli nii, et süüa teeb Artjom ise.
Laulja ise kinnitab, et kokkamine on loominguline asi ja temale ei meeldi seejuures retsepte vaadata — see jääb küll aluseks, kuidas asi võiks käia, kuid ta ei vaata seda kogu aeg, vaid katsetab erinevate maitsetega.