Robert Plant: kuuldused Led Zeppelini turneest on naeruväärsed

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Plant
Robert Plant Foto: AP / Scanpix

Laulja Robert Plant lükkas ümber kuuldused, justkui plaaniks Led Zeppelin turneele minna, nimetades väiteid naeruväärseteks.

Eelmisel nädalal levis Suurbritannia tabloidides väide, mille kohaselt nõustus Plant hoolimata edukast soolokarjäärist taas Led Zeppeliniga tuurile minema, kuid Plant lükkas väited ümber, vahendab WENN.

Enda sõnul ei kavatse ta pärast Alison Kraussiga käimasoleva tuuri lõppu paar vähemalt aastat uuele turneele minna, teatab WENN.

«Vastupidiselt hiljuti ilmnenud väidetele, ei kavatse Robert Plant Led Zeppeliniga turneele või stuudiosse minna. Kõik inimesed, kellele müüakse mõne sellise ürituse pileteid, saavad petta,» seisis staari pressiesindaja poolt meediale edastatud ametlikus teates.

«See on naeruväärne ja väsitav, et see väljamõeldis ikka ja jälle pead tõstab, kuigi kõik sellega seotud muusikud tahaksid oma eluga edasi minna ja tegeleda individuaalsete muusikaprojektidega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles