Galerii: Miss & Mister EVOS Model Estonia 2016 on selgunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pühapäeval toimus modellivõistluse M&M EVOS Model Estonia 2016 finaalüritus. Võitjateks tulid 19-aastane Anna Butuzkina ja 27-aastane Kirill Rostotskij. 

Eritiitlid said Kelli Kangur (Face of Beauty Estonia 2016)  ja Maire Helene Greitsias (Face of Beauty Finland), kes sõidavad septembrikuus võistlusele Face of Beauty International, mis toimub Mongoolia pealinnas Ulanbataaris.

Žüriisse kuulusid Erica Carminati (zürii esinaine), Veronica Birachi ja Mery Machiese juuksimeistrid Itaaliast ning Marina Mishshenko, EVOS Estonia direktor.

M&M EVOS MODEL ESTONIA võitjapaar sõidab sellel suvel EVOSe uue sügiskollektsiooni fotosessioonile. Fotod ilmuvad prestiižikamates moeajakirjades ja reklaamides Itaalias. Oktoobrikuus 11-12.09.2016 toimub Floretnsias L'Accademia Corrani & Partners moeetendusel uue hooaja soengute kollektsiooni esitlus!

Castingud toimusid neljapäeviti EVOS Parrucchieri Estonia salongis, kus valiti 7+7 finalisti. Mai on finaalikuu, kus toimub eksklusiivne internetihääletamine Elu24.ee meelelahutusportaalis, mille põhjal valitakse portaali lugejate lemmik.

Maikuus toimusid ettevalmistused modellivõistluse finaaliks, liikumisproovid, fotosessioonid, esitlused. Soengud ja stilistika Itaalia juuksurmeisritelt, kes töötavad EVOSe Eesti ja Itaalia salongodes. Moevoorus butiik Dresscode Store esitles kevadkollektsiooni GSEL, AnnaRita N, ALYSI brandidelt. Filaalivooru kollektsiooni nimi oli BOHEMIAN SPIRIT. 

Külalisesineja tantsutrupp Endless Joy. Koreograafia ja lavastus Jeanette Zurza (Täht). Fotografid Viktor Burkivski (Elu 24.ee) ja Jana Sorokina.  Finaalijuhiks on Ilumessi staar eksmiss Laura Kõrgemäe. Võistlust konsulteerib Nordic Beauty Pageants Organization ja kaaskorraldajaks on kevadine ilumess Beauty World Spring, mis toimus Eesti Näituste ruumides Pirital.

Rohkem infot: www.facebook.com/missandmisterevos ja evos.models@gmail.com.

Elu24 lugejad saavad veel terve nändala jooksul hääleteda oma lemmikute poolt. Valitakse lugejate lemmikud ja toimetuse lemmikud. Peatoimeteja Anu Saagim autasustab nädala pärast lugejate lemmikuid ja lugejate vahel loostitakse ka auhind! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles