Loe, keda ennustab kihlveokontor Eurovisiooni võitjaks!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisioon 2016, finaali peaproov, Saksamaa, Jamie-Lee
Eurovisioon 2016, finaali peaproov, Saksamaa, Jamie-Lee Foto: Eero Vabamägi

Eesti vanima ja suurima kihlveokontori Triobeti koefitsientide kohaselt on Venemaa võidu tõenäosus 61 protsenti. Esiviisiku teised peamised pretendendid on Austraalia, Ukraina, Prantsusmaa ja Rootsi. 

Triobeti Baltikumi ennustuste valdkonna juht Anre Vooremaa sõnul pani Triobet Eurovisiooni eelvoorude edasipääsejatest 85 protsenti täppi. „Eurovisiooni finaalipäeva olulisim küsimus on, kes võidab? Tänase hommikuse seisuga näitavad koefitsendid, et Eurovisiooni võidab 61 protsendi tõenäosusega Venemaa, mis on ka eestlaste poolt hetkel kõige enim tehtud panus. Lisaks on eestlaste lemmikud Austraalia ja Rootsi, kelle võidu tõenäosused on juba palju madalamad- vastavalt 18 ja 6 protsenti. Rohkelt on tehtud ennustusi, et esikümnesse jõuavad veel ka Armeenia ja Bulgaaria,“ kommenteeris Vooremaa.

Triobetis saab lisaks Eurovisiooni võitja ennustamisele teha mitmeid eripanuseid, millest populaarseim on see, et mõni riik jääb finaalis 0 punkti peale. Lisaks saab teha panuseid sellele, kas rahva ja žürii hinded ühtivad Eurovisiooni võitja osas, kas võitja punktiskoor tuleb rohkem kui 600 punkti, kas Venemaad esindav Sergei Lazarev kukub oma etteastet sooritades, millised riigid jõuavad TOP4 ja TOP10 hulka ning kumb tuleb kõrgemale kohale- kas Läti või Leedu. Vooremaa sõnul saab rohkem kui kümne aastasele kogemusele toetudes öelda, et kõige rohkem Eurovisooniga seotud panuseid tehakse tavaliselt vahetult enne finaali algust

Eurovisiooni finaal toimub täna Stockholmis Globen Arenal kell 22.00.

Triobeti Eurovisioon 2016 TOP 10 pingerida (14.mai kell 09.00 seisuga, reaalajas edetabel):

1.            Venemaa 

2.            Austraalia

3.            Ukraina

4.            Prantsusmaa

5.            Rootsi  

6.            Armeenia 

7.            Malta 

8.            Läti 

9.            Itaalia

10.          Belgia  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles