Suurepärane võimalus Eesti artistidele! Simple Plan otsib Baltimaadesse ja Soome soojendusesinejat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanada punk-pop bänd Simple Plan
Kanada punk-pop bänd Simple Plan Foto: Monster Music OÜ

Kanada punk-pop bänd Simple Plan otsib üht muusikalist kollektiivi, kellel on võimalik üles astuda eksklusiivsetel klubikontsertidel Baltimaades ja Soomes.

Bobe.me ja Baltimaade ning Soome kontserdikorraldajad kuulutasid välja võistluse, mille jooksul valivad Kanada bändi Simple Plani liikmed endale soojendusartisti. Võistlus toimub Eestis, Lätis, Leedus ja Soomes. Võistluse võitja saab oma repertuaari esitada Kanada punk-pop grupi fännidele kõikides Balti riikides ja Soomes.

Konkursist osavõtmiseks tuleb saata e-kiri aadressile info@bobe.me hiljemalt 18. maiks.

Kirja sisu:

Kirjuta oma kollektiivi lühitutvustus

Lisa oma bändi foto

Jaga videolinke oma bändi esinemisest

Professionaalne eelžürii valib välja viis erinevat artisti, kelle seast Simple Plani liikmed valivad oma lemmiku. Võitja saab Simple Planiga ühisele lavale astuda 28. mail Helsingis, 30. mail Tallinnas, 31. mail Riias ja 1. juunil Vilniuses. Simple Plani lemmikartist kuulutatakse välja 20. mail.

Simple Plan on Kanada populaarseim punk-pop kooslus, mille asutasid kunagised koolikaaslased Pierre Bouvier (vokaal), Jeff Stinco (kitarr), David Desrosiers (bass), Sebastien Lefebvre (kitarr) ja Chuck Comeau (trummid). Simple Plani suurimate hittide hulka kuuluvad singlid “Your Love Is A Lie”, “Summer Paradise”, “When I’m Gone”, “Perfect“ , “I Don't Wanna Go To Bed” ja paljud teised tuntud lood. Bänd on alati oodatud esineja suurte festivalide pealavadel.

Simple Plan esineb Tallinnas Club Factorys 30. mail. Kontsert on vanusepiiranguta. Pileteid saab osta Piletilevi müügipunktides ja kodulehel www.piletilevi.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles