Galerii: Elizabeth Boutique'i itaalia atmosfääriga avaüritus restoran Al Bastiones

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elizabeth Boutique'l, mis sai alguse eelmisel aastal, on nüüdseks e-pood aadressil www.elizabeth-boutique.eu, showroom Kadriorus Weizenbergi 20B ning suurepärane kooostöö moeblogia Emilia Elizabethiga, stilist Natalia Kobrisevaga, jumestuskunstnik Marre Naissooga, Eesti moeloojate Svetlana Puzorjova ja Piret Kuresaarega ning Itaalia jalatsitepoe Piolo Store omaniku Jelena Savitskajaga. Avamisüritusel toimunud moedemonstratsioonil näidati Elizabeth Boutique perenaiste Kirke Pentikäineni ja Maire Männiku poolt Eestisse toodud Itaalia moebrändide (made in Italy) naisterõivaid ning samuti moeloojate Svetlana Puzorjova ja Piret Kuresaar loomingut - mida kõike pakub Elizabeth Boutique nii e-poes kui showroomis. 

Üritusel astusid modellidena üles oma kliendid, sõbrad ja koostööpartnerid, kes olid taotluslikult erinevad presenteerimaks parimal viisil rikkalikku valikut ning moedemonstratsioon oli tänu sellele meeleolukas ja ehe. Üritusel laulis Tommaso Primavera ning külaliste seas olid ka Tanja Mihhailova, Kethi Uibomägi, Angeelika Kang, Krista Lensin, Katrin Seidelberg, Marre Naissoo jpt.’

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles