Püha püss! Pedigree üllitas kasseti, väntas video ja paneb püsti vägeva peo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pedigree
Pedigree Foto: Pedigree

Ansambel Pedigree ei väsi üllatamast, bändi hing ja solist Bonne rõõmustas fänne infoga, et nende loomingut on võimalik osta kassetil. 

«Holy smoke, kas ta on tõesti reaalselt olemas? Meie esimene kassett-reliis peale 21 aastast pausi. Viimane ametlik album kassetil oli «Rossanakka» aastal 1995. Ja huvilistel tasub nööbist haarata leibli bossil Gert Trash Moseril või küsida laividel Pedigree merchisheffidelt,» kirjutas muusik Facebookis. Bonne lisas, et kassetil olevat loomingut pole plaanis ametlikult digitaalselt ilmutada ning tegemist on pigem ekstreemfännidele mõeldud limiteeritud koguses kraamiga. 

Lisaks uudisele kassetist oli bänd eelmisel nädalavahetusel Telliskivi Loomelinnaku lähedal ametis uue video väntamisega. 

Kogu teos valmib laupäeval peetavaks suurejooneliseks kontserdiks klubis SnakeHouse, kus astuvad üles veel Wolfredt ja ränkraske doomitandem Talbot. Lähemalt siin.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles