Galerii! Vaata, kes on Eurovisiooni teises poolfinaalis kõige meeldejäävamad

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval, 12.mail toimub Stockholmis Eurovisiooni lauluvõistluse teine poolfinaal, kus teiste artistide seas astuvad üles meie naabrid Läti ja Leedu ning juba teist aastat tugevat esitust pakkuv Austraalia.

Teine poolfinaal tuleb samuti väga tugev ning on mitmeid artiste, kes võluvad ka lava-show'ga. Esimesena jäi eredaimalt meelde Valgevene laulja IVAN looga "Help You Fly". Kui mees soovis laval esineda alasti koos huntidega, siis seda korraldajate poolt siiski läbi ei lastud. Alasti IVAN ja hunt on olemas, aga hologrammi näol. Tuleb tõdeda, et mees on laval kenasti liikuv ja lugu vaadates igav ei hakka.

Foto: Eero Vabamägi

Tugeva esituse teeb ka Läti nägus laulja Justs, kes valab laval välja lausa oma hinge looga "Heartbeat". Noormehe vokaal ja esitus jääb kummitama mõneks ajaks ja eelmise aasta eurolaulik Aminata on teinud taaskord loo autorina head tööd.

Foto: Eero Vabamägi

Üks meeldejäävaimaid on ka Bulgaaria pungilik ja särtsakas lauljatar Poli Genova lauluga "If Love Was A Crime". Kiitused huvitava kostüümi ja lavapildi eest!

Foto: Eero Vabamägi

Tugevat konkurentsi pakub Euroopale ka Austraalia lauljanna Dami Im looga "Sound Of Silence", mis köidab tugeva hääle, esituse ja lava-show'ga.

Foto: Eero Vabamägi

Lisaks soovitame tähelepanu pöörata ka Ukraina artistile Jamala-le, kes tungib looga "1944" otse südamesse (see on ka üks Jüri Pootsmanni lemmikuid) ja Gruusia pundile Nika Kocharov and Young Georgian Lolitaz, kes toob lavale tõelise roki hõngu.

Foto: Eero Vabamägi

Vaata galeriist, mida toob Eurovisiooni teine poolfinaal!

 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles