Germanwingsi lennukatastroofis hukkunu sugulast teeselnud naine pettis tasuta lende välja

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Germanwingsi lennukatastroofis lähedasi kaotanud  Prantsusmaal Le Vernet´s
Germanwingsi lennukatastroofis lähedasi kaotanud Prantsusmaal Le Vernet´s Foto: SCANPIX

Saksamaal kasutas naine ära Germanwingsi lennukatastroofi, teeseldes et ta on ühe hukkunu sugulane ja sai pereliikmetele mõeldud abi.

Silke S. (nimi muudetud) käis kaks korda Prantsusmaal õnnetuskohas La Vernet`s leinakogunemisel, samuti lasi ta endale ülaseljale tätoveerida väidetavalt hukkunud sugulase Anke nime, lennunumbri, õnnetuskoha koordinaadid ja lilled, edastab iltasanomat.fi.

Naise valed tulid ilmsiks ja nüüd anti 35-aastane kahe lapse ema Kölnis kohtu alla. Prokuröri arvates on tegemist julma ja südametunnistuseta petturiga.

Germanwingsi lennul Hispaaniast Barcelonast Saksamaale Düsseldorfi lendas kaaspiloot Andreas Lubitz 24. märtsil 2015 Prantsuse Alpides meelega vastu mäge, tappes nii enda kui veel 149 inimest.

Pärast tragöödiat teatas Germanwingsi emafirma Lufthansa, et ta maksab kinni ohvrite omaste lennud õnnetuspaika, hotelli ja muud kulud.

Kölni kohtu teatel kasutas 35-aastane naine seda julmalt ära ja lendas viis päeva pärast õnnetust äriklassis Prantsusmaale. Naist Prantsusmaal näinud inimeste sõnul nuttis ta koos teistega ja oli leinas.

Ta käis õnnetuskohal veel teist korda, kuid siis olid tal kaasas kaks last ja veel sugulasi ning kõigi nende lend läks maksma 15 000 eurot. Naise ja ta pereliikmete sõit Marseille lennujaamast õnnetuskohta maksis üle 400 euro ning pärast «nutusessiooni» suundus seltskond Marseille`sse rannapuhkusele.

Naine lasi endale teha tätoveeringu «Anke», kuid uurijate sõnul ei olnud Germanwingsi lennul ühtegi sellenimelist reisijat. Tätoveeringu teinud kunstniku sõnul tegi ta naisele hinnaalandust küsides 300 euro asemel vaid 50 eurot.

Kölni kohus ei ole istungi toimumise kuupäeva veel teatanud, kuid avalikustati, et tätoveeringu teinud kunstnik soovib saada kohtu kaudu kompensatsiooni, kuna naine valetas, et saada tätoveering odavamalt.

Uurijate teatel on naise pettuse motiiv ebaselge, kuid on teada, et ta on ka varem valetanud ja petnud.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles