Kolleegid saatsid tööl tukkuma jäänud ülemuse fotošopiseiklusele

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Iisraelis Jeruusalemmas tegutseva firma Lightricks juht jäi tööl tukkuma ning seda kasutasid kohe ära ta alluvad ja kolleegid.

36-aastase Zeev Farbmani töökaaslased tegid temast pildi ning pilditöötluse abil paigutasid selle mitmetele kuulsatele fotodele, filmikaadritele ja kunstiteostele, edastab Daily Mail.

Esmalt tehti kontorisofal maganud ülemusest foto, millel teda on näha ühte kätt hoidmas otsmikul, jalad rippumas üle ääre ning ta kõhul on aga nutiseade.

Farbman pandi näiteks animafilmi «Uiniv kaunitar», teda on näha hambaharjal hambapastana, teda tõstab animafilmi «Lion King» tegelane Rafiki, ta on Kate Winsleti tegelase Rose´ina diivanil, kui teda joonistas Leonardo DiCaprio kehastatud kunstnik filmis «Titanic», teda on näha Oscari-kujuna Leonardo DiCaprio käes, veel on mees animaseriaalis «Simpsonid», baleriinina, kuulsal «Püha õhtusöömaaja» maalil laual magavana, rahvahulgas tantsimas, 20. sajandi alguse New Yorgi pilvelõhkuja ehitamise fotol magamas, Gustav Klimti maalil «Suudlus»,  džinnina kannust välja tulemas ja veel mitmel ikoonilisel pildil.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles