Endine Bedwettersi liige müüb raske südamega oma autot

, Elu24 peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staaride noobel oleng Noblessneris peol "Klässiks".
Tuborgi tootejuht Mihkel Mõttus, Tulika Premium juht Terje Saar ja Anneli Pajumaa
Staaride noobel oleng Noblessneris peol "Klässiks". Tuborgi tootejuht Mihkel Mõttus, Tulika Premium juht Terje Saar ja Anneli Pajumaa Foto: Tiit Mõtus

Endine Bedwettersi liige ja nüüd Saku õlletehase turunduses töötav Mihkel Mõttus on müümas oma autot ja lisanud sellele humoorika tutvustusteksti. 

Mihkel: 

«Vrumm-Vrumm. Öööön-öööön.Khh-hh-hh-hh, öööön-öööön-ööön!».

Kui need hääled tekitavad sinus erutust, on mul midagi, mis võiks sulle huvi pakkuda. Veidi raske südamega müün maha oma auto, mis on heas korras ning suhteliselt kõvade lisadega.

Esiteks: valge «Aia, sa NAHKA teed!» sisuga salong, mis on iga pudrulõua unistus. Põhimõtteliselt saab tagaistmel vabalt ahvenat puhastada – pärast tõmbad lihtsalt lapiga üle.

Teiseks: tagaluuk käib puldist lahti… ja kinni! Selle avamine ja sulgemine on puhas rõõm, mis tekitab iga kord Darth Vaderi emotsiooni «LUUK, I AM YOUR FATHER!».

Kolmandaks: kaasas on ka valusad veljed koos rehvidega. Eraldi, nii suveks kui talveks, et ei peaks kummi pealt võtma ja uut peale panema.

Ning neljandaks: tegemist on Executive mudeliga, millega sõitmise võib vabalt enda CV-sse üles märkida. 

Kõik hooldused tehtud korrapäraselt esinduses ning hooldusraamatusse kantud. Aus kraam. Võta ühendust. Vaata SIIT!

 

Foto: Auto24.ee
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles