Staarid blogiauhindadel: Alari Kivisaar vs Mihkel Raud, Padjaklubi-Laura vs miss Madli Vilsar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mihkel Raud.
Mihkel Raud. Foto: Liis Treimann

Tänavu teist aastat toimuvatel blogiauhindadel on rahvas tõstnud esile uustulnukate seas nii Padjaklubi-Laura kui Alari Kivisaare ja miss Estonia Madli Vilsari. Vanematest tegijtatest Malluka, aga ka Postimehe naistekat juhatava Dagmar Lampi. Üllatuslikult on arvamusblogides kanda kinnitamas ka poliitik ja arvamusliider Mihkel Raud.

Foto: Club Butterfly

«Andsime sel aastal inimestele võimaluse nomineerida aasta üllataja, uustulnuka, pikemalt kirjutanud blogija ja valida oma lemmikblogija; ülejäänud 24 kategooriat said kirja blogijate enda soovil,» selgitab Eesti Blogiauhindade korraldaja Mari-Leen Albers.

Foto: TV3

Kokku osaleb sel aastal erinevates kategooriates 379 blogi, lisaks siis kõik need keda rahvas on pidanud parimateks, uustulnukateks või üllatajateks.

«Tõesti, nii raadiohääl Alari Kivisaar kui Padjaklubi-Laura tõstavad juba pead, sama saab öelda ka endise miss Estonia Madli Vilsari kohta, kes alustas tänavu videoblogi ja on seal kategoorias üsna populaarne. Samamoodi on arvamusblogides populaarne julgete väljaütlemistega Mihkel Raud

Foto: Ekraanitõmmis TV3 videost

Vanadest olijatest on enim välja toodud Mallukat, kes on tõesti bloginud juba aastast 2005. Tingimus on, et blogija peab olema kirjutanud vähemalt aastast 2010 või enne seda.

Foto: Liis Treimann

Samamoodi on tema kõrval mainitud päris jõuliselt Dakit (kodanikunimega Dagmar Lamp), kes on rahva ette laotanud viimased kümme kui mitte enam aastat oma elust – rääkides nii depressioonist, pulmadest, lahkuminekutest, üksikema staatusest ja erinevatest suhetest. Esimese postituse tema blogist leiab tegelikult aastast 2002, ent aktiivsemalt hakkas Daki blogima 2006 aasta oktoobris.

Hääletada saab oma lemmikblogide poolt SIIN! Ja seda kuni kuu lõpuni.

Juba 11. juunil toimub kohvikus Wabadust suurejooneline auhindade jagamine, kuhu on oodatud kõik blogijad, nende sõbrad ja sugulased. Sissepääs on tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles