Gabriel pruudist ilma?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gabriel Kubjas
Gabriel Kubjas Foto: Tiina Kõrtsin/SL Õhtuleht

Täna sai läbi järjekordne nädal lustakast meelelahutussaatest «Õhtusöök viiele».

Saate jooksul kütsid kirgi nii lumevangi jäämine, spekulatsioonid Anna-Maria huulte ümber, Nõia-Intsu ja tema tänaseks juba endise pruudi saaga, homoabielude teema kui ka Gabrieli lõkkele löönud tunded Agnese vastu.

Kuna printsessi-saatest tuntud Agnes end korduvalt väljendas, et talle meeldivad triiksärgis mehed, oli Gabriel end viimaseks saateks üleslöönud ning lisaks mustale triiksärgile veel valge lipsu ja traksid lisanud. Ka juuksed olid mehel kelmika valge riideribaga patsi seotud.

Agnese juurde saabus mees kimbu punaste roosidega teda kallistades ja uurides, kas neiu sellised roose ikka varem näinud on või siis sellist meest nagu tema. Agnes punastas ning vastas eitavalt.

Saates antud intervjuus väitis Gabriel, et kui Agnes tervituseks Nõia-Intsu kallistas, olevad neidis hoopis teda silmadega otsinud. Lisades, et ilusate inimeste vahel peavadki asjad toimima. Saate edenedes teatas Gabriel veel igaks juhuks kõva häälega, et tema pani Agnese tehtud triiksärgi vihjeid tähele ning lõi end just ekstra selleks puhuks ülesse.

Nii söögi kiitmise kui ka punktide osas mees aga väga palju vaeva ei näinud. Küll ei maitsenud talle magustoit ning ka Agnese menüü valik tundus talle vaimuvaene ning sööklalik.

Kuna söögivalmistamised nüüd läbi said, seltskond enam teleekraanil kokku ei tule ja siiani tööd otsiv 21-aastane Agnes välismaal õnne kavatseb proovida, pole hurmur Gabrielil ilmselt lootust neiu südant endale võita.

Mida arvad Gabrieli pingutustest? Mida oleks mees pidanud tegema teisiti, et Agnesega koos mustas triiksärgis ja valgel ratsul õnnesadama poole suunduda?
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles