Metsatöllu laulja: Atso müristab kõrvakiled läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll
Metsatöll Foto: promo

Elu24 püüdis Raadio 2 Aastahitt galal kinni piiritaguseid riike vallutanud Metsatöllu laulja Markus Teeääre ja uuris, kuidas läks muusikul eelmisel aastal ning mida põnevat ootab ees.
 

Kuidas võtad kokku möödunud aasta ja kuidas tuur läks?

«Aasta oli väga tegus, väga pingeline, aga väga mõnus. Eestis võtsime ette näiteks igasuguseid paiku, mida ammu polnud külastanud, Vormsi, Tõrva, Purtse. Kõrghetk oli kindlasti ka Megadethiga esinemine. Tuur läks meil paremini kui eelmine kord, mitte küll rahalises mõttes, aga promo osas oli küll vähemalt kümme korda parem,» võttis Markus läinud aasta tegemised lühidalt kokku.

Mis lähiajal plaanis?

«Tagasitulemise kontserdid Tharapita ja Kurjamiga jaanuari keskel Tallinnas ja Tartus,» rõõmustas mees kõiki Metsatöllu fänne, kes bändi ammu ka Eesti lavalaudadel näha ihalevad.

Millised bändid või lood sulle endale mullusest kõige enam meeldisid?

«Oi, no minule meeldisid väga kaks artisti – Mimicry ja Shirubi Ikazuchi. Mõlemad teevad sellist elektroonilist asja ja tekitasid mulle sellise hea teistmoodi tunde. Kui tuurilt oli paus, läksin nende kontserdile ja sain kuulata midagi teistmoodi, muidu Atso kohe ju basstrummiga müristab kõrvakiled läbi sul monitoris eksole,» muheles Markus.

Aga välismaistest artistidest keegi?

«Välismaalt …. kuule äkki on liiga palju? Või liiga vähe,» ei osanud muusik kohe midagi öelda.

No pane midagi, mis väga meeldis ..

«No tuuril vaatasin 23 korda järjest Samaeli kontserti. See on maailma parim bänd ja see tuleb tuua Eestisse,» nõudis Markus kõrgendatud häälel ja äkitsi väga elevile minnes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles