Silver Laas: ma vihkan ja jälestan seda südamepõhjani!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Laas fännide ees
Silver Laas fännide ees Foto: Jelena Rudi

Elu24 uuris ansambel Traffic lauljalt tema isiklikke hitieelistusi ning ka lubadusi uueks aastaks.
 

Mis olid sinu jaoks eelmise aasta parimad hitid?

«Väga raske on öelda niimoodi. Lenna uus plaat on väga hea plaat ja kindlasti lugu nimega «Rapuntsel». Välismaistest … no näiteks Raadio2 hititabelis 32. kohale tulnud Avenged Sevenfold lugu «Nightmare». Aga poplugudest .. vot selle üle olen ma küll väga õnnelik, et prantslaste õudne lugu «Alors On Danse» ei võitnud. Ma vihkan ja jälestan seda südamepõhjani,» üllatas Laas oma emotsionaalse avaldusega ja hakkas seda lugu häälekalt Elu24'le demonstreerima.

Stromae looga «Alors On Danse» tuli hititabelis saja häälega 25ndale kohale.

Milline on sinu alanud aasta lubadus iseendale?


«Tahaks õppida veel paremini oma aega planeerima. Midagi otseselt viga ei ole, aga tahaks kuidagi veel ökonoomsemalt,» soovis muusik.

Kui sul kogu aeg oma tegemistega nii kiire on ja bändiga palju ees, siis kuidas sa ennast vormis hoiad või millist sporti harrastad?

«Hmm … laulan. Ei noh, see on nagu ikka, et väikene võimlemine hommikul,» naljatles Laas ja avaldas siis, et tegelikult meeldib talle talvel lumelauda sõita ning suvel tegeleb nii jalgpalli kui näiteks rannavollega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles