Video! Jüri Pootsmanni lavaproov saalist vaadates: kas eurolaulik oli närvis?

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Stockholmis Globen Arenal Eurovisiooni esimese poolfinaali kostümeeritud läbimäng, kus teiste seas astus lavale 13ndana ka meie eurolaulik Jüri Pootsmann looga "Play". Elu24 jälgis esitust saalist ning filmis üles, milline näeb esitus välja istmeridade vahelt jälgides.

Jüri esitus läks traditsiooniliselt hästi ning ühtegi viperust inimsilm saalist ei püüdnud. Siiski paistis laulja mõningate ajakirjanike silmis olevat natukene närvis.

"Kõik läks hästi, Jüri poolt oli esitus suurepärane, parandasime tehniliselt kolm kaadrit pildis," kommenteeris Jüri esitust ETV pearežissöör Rene Vilbre.

"Eks see oli esimene suure lava proov, see oli positiivne närv," lisas Vilbre Jüri lavanärvi teemal. "See oli hästi. Kui närvis ei ole, võib tuimaks minna. Jüri poole pealt pole parandusi üldse. Hoiame positiivset joont!"

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles