Traffic: see oli meile justkui hea aasta alguse kink!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R2 Aastahitt 2010 gala 05.01.11 lava ees ja lava taga
R2 Aastahitt 2010 gala 05.01.11 lava ees ja lava taga Foto: Jelena Rudi

Trafficu laulja, Silver Laas, leiab et kõrge koht Eesti vanima muusikaküsitluse edetabelis oli neile pigem ootuspärane ja ei tulnud kuigi suure üllatusena.

«Panustasime loo («Elekter») tegemisse ja videosse väga palju ja see koht on meile pigem hea aasta alguse kink, et oleme väga rahul sellega,» rõõmustas Laas.

Traffic tuli 693 häälega Raadio2 aastahiti tabelis kolmandale kohale, jäädes 163 häälega alla hetkel maakera kuklapoolel kondavale Ott Leplandile, kes rõõmustas fänne looga «Süte Peal Sulanud Jää».

Traffic annab välja plaadi ja läheb tuurile?

Trafficu fännidele on bändil aga mitmeid häid uudiseid. Nimelt on neil 2011. aasta kindel plaan anda välja oma kolmas kauamängiv ja seda juba mõne kuu pärast. «See on meie üks suur ja tähtis eesmärk, et pärast kolme aastast pausi plaadiga lõpuks ometi välja tulla. Ilmselt kevadel. Lugusid on juba tulnud, aga plaati on tänu erinevatele asjaoludele kordi ja kordi edasi lükatud,» valgustas Laas eesootavaid tegemisi.

Bändi esinemiste kohta paotas mees niipalju, et veebruaris on oodata midagi tuurilaadset, kuid aja ja kohtade osas veel veksleid välja ei jaganud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles