Soojad suvebriisid on saabunud! Täna nägi ilmavalgust Kali Briis Bandi debüütalbum «Let’s Play Love»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kali Briis Band
Kali Briis Band Foto: Mihkel Tamme

Eesti funky indie-popi lipulaev Kali Briis Band avaldas täna, 6. mail esimese ühise kauamängiva “Let’s Play Love“. Album on saadaval CD ja digitaalsel kujul ning selle andis välja bändi enda labelNeatBeat Records.

„Värskelt albumilt leiab ühtekokku üheksa lugu, mis rändavad erinevates žanrites ning jutustavad loo noore armastuse küpseks kujunemisest,“ ütleb Alan Olonen aka Kali Briis. „Moraal on selles, et kui armastust tõsiselt ei võta, võid saada kõrvetada, just nagu tulega mängides. Ei tasu elada muinasjuttudes ja võtta eeskujuks seriaale või filme. Pluss, üks kallistus või pilk räägib rohkem kui tuhat sms-i.“

Kali Briis Band sai alguse Alan Oloneni sooloprojektist. Pärast pikki ning edukaid aastaid üksikartistina otsustas ta minna tagasi juurte juurde ning hakata looma ja mängima muusikat ühes bändiga. Temaga ühinesid Laura Junson (vokaal, synth), Erko Niit (kitarr, taustavokaal), Kaarel Kuusk (klahvpillid, synth, taustavokaal) ning Hans Kurvits (trummid) ning sellest ajast alates esinetakse Kali Briis Bandina.

Terve helikandjal olev looming on Oloneni poolt kirjutatud, kuid kõla ja aranžeering on segu viie inimese ja hea sõbra visioonist. „Hea meel on et meie kõigi muusikaline ja maitseline arvamus kajastub sellel plaadil ja kõigi iseloome on ka muusikaliselt kuulda,“ sõnab kitarrist Erko Niit ning lisab muheledes: „Olgugi et meie iseloomud ja arvamused maailmast on tihtilugu erinevad, ajame sellel plaadil kõik ühte juttu!“.

Album on salvestatud NeatBeat stuudios, Pärnus Kaur Kenki, Erko Niidu ja Kaarel Kuuse käe all. Helikandja miksis Charlie Chastain ning masterdas Kaur Kenk.

Kali Briis Band – „Let’s Play Love“ on saadaval kõigis digikanalites ning hästivarustatud plaadipoodides üle Eesti.

Tuleval nädalal nädalal algab Kali Briis Bandi „Let’s Play Love“ albumi esitlustuur. Kõigepealt võetakse suund Baltikumi, et seejärel kodupubliku ees kolm kontserti anda.

Plaadiesitluskontserdid toimuvad:

12/05 – Autentika - B2, Riia

13/05 – Liverpool Indie/Rock Bar, Vilnius

14/05 – I Love You Bar, Riia

20/05 – Genialistide Klubi, Tartu

21/05 – Kultuuriklubi Tempel, Pärnu

27/05 – Von Krahl, Tallinn

Kohtume kontsertidel ning... Let’s Play Love!?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles