Vaata: Jüri Pootsmann avaldas Kultuurikatlas toimuva suurkontserdi eel lõigu suvisest singlist

Meisi Volt
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pootsmann
Jüri Pootsmann Foto: Krõõt Tarkmeel/Krõõt Tarkmeel Photography

29. mail toimub Tallinnas, Kultuurikatlas kahe armastatud kohaliku artisti Jüri Pootsmanni ja Mick Pedaja ühiskontsert. Kontserdil tulevad esitusele mõlema artisti originaallood, suurkontserdile omast rõhku pannakse produktsioonilahendustele ja spetsiaalselt loodavatele lavakontseptsioonidele, kaasatakse visuaal- ja valguskunstnikke ning seotakse kahe artisti muusika vaid sel õhtul tekkivaks atmosfääriks.

Täna avaldas Jüri Pootsmann enda Facebooki lehel pisikese näidise, millises suunas liigub artisti uus muusika ja mida on oodata sügisel ilmuvalt täispikalt plaadilt, mis valmib taaskord Sten Sheripovi produtsendikäe ja -kõrva all. Singel ilmub juunis ja tuleb esitusele 29. mai kontserdil koos mõne teisegi uue näitega valmivast materjalist. 

29. mail avatakse Kultuurikatla uksed kell 19, kontserdi algus kell 20. Kontserdile on oodatud kõik koos perega, üritus on vanusepiiranguta.

Piletid hinnaga 12 eurot on saadaval Piletilevis, üritusel kohapeal on piletihinnaks 15 eurot. Telia klientidele on piiratud koguses piletid 20% soodustusega. Lisainfo siin.

Üllatusi on varuks veel ning need avaldatakse järgmiste nädalate jooksul, seega tasub hoida silma peal ürituse Facebooki lehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles