MaryaRoxx “Payback Time”

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Juba 2002. aastast eri nimede all ja eri projektides õnne proovinud Maarja Kivi jõudis 2010. aastal lõpuks ometi USAs debüütalbumini, mis jõudis plaadilettidele nii Eestis kui mujalgi Euroopas.

Stiililiselt on Kivi liikunud vihasema roki suunas, kui ta tegi Vanilla Ninja või David Brandesega koos töötades. MaryaRoxxi muusikat on nimetatud ka metalrock’iks.

Plaadi tootmise taga seisab selline mees nagu Kevin “Caveman” Shirley, kes on tootnud muuhulgas muusikat maailmanimedele, nagu Aerosmith, Iron Mayden, HIM ja Slayer.

Praegu töötavat Shirley Mr. Bigi uue albumi kallal.

Aerosmithi kumabki Maarja Kivi muusikast ehk kõige rohkem läbi: käriseva bassi, kitarrisoolode ja raskete refräänidega. Caveman on andnud Eesti piigale vihase teismelise imago, kes on tugev, kõiketeadev, teeb, mis tahab, ent kelle elu on sellele vaatamata probleemide keerises.

MaryaRoxxi varasemad singlid ei ole plaadimüügi tabelites tohutut edu saavutanud, seega on huvitav jälgida, kuidas läheb neiu albumil. Raske naisroki austajatele on plaat muidugi omal kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles