Advokaat: Prince pidi kohtuma arstiga, kuid arst leidis staari surnuna

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince
Prince Foto: SCANPIX

USA popstaari Prince advokaadi teatel kontakteerusid laulja esindajad ravimisõltuvust raviva arstiga üks päev enne staari surma.

Advokaat William Mauzy sõnas eilsel pressikonverentsil, et Californias tegutsev arst Howard Kornfeld ei saanud ise Prince´i juurde lennata, vaid saatis oma arstist poja Andrew Kornfeldi, kes läks öise lennuga Los Angelesest Minneapolisse,edastab The Telegraph.

Advokaat ei paljastanud, kes Prince`i lähikondlastest arstile helistas ega ka seda, millises seisundis Prince enne surma oli.

Andrew Kornfeld pidi uurima Prince´i, et siis ta ravi suhtes otsus langetada. Isa-Kornfeld pidi Prince`i juurde lendama üks päev oma pojast hiljem.

Kui Andrew Kornfeld jõudis 21. aprilli hommikul Prince´i koju Paisley Parki, oli staar juba leitud oma kodumaja liftist surnuna. Kornfeld helistas kiirabisse, kuid parameedikutel ei õnnestunud teda elustada ja ta tunnistati surnuks.

«Howard Kornfeld ei jõudnud Prince´i juurde ega saanud teda uurida ja diagnoosi panna. Sama juhtus ka Andrew Kornfeldiga,» teatas advokaat.

Sõltuvuseksperdi Stuart Gitlow arvates ei tegutsenud arstidest isa ja poeg õigesti.

«Kui arst teab, et patsiendil on suured terviseprobleemid, siis aitab ta kasvõi kaugel olles, saates kohalikud asjatundjad patsiendi juurde, mitte ei hakka ise kauge maa tagant kohale lendama,» nentis Gitlow.

Prince`i surnukehale tehti lahkamine, mille tulemusi ei ole veel avalikustatud. Prince`i esindajad ei ole kommenteerinud Mauzy väljaütlemisi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles