Humoorikas video: ülikonnas Tõnis Niinemets paneb kevadise grillpeo kinni

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Niinemets ka kevadised gurmaanid
Tõnis Niinemets ka kevadised gurmaanid Foto: Kaader videost

Koomik Tõnis Niinemetsa Start-up Comedyst Ämbrisse astumise ajastu on saanud Eesti publiku absoluutne lemmik. Etendust sõidetakse vaatama sadade kilomeetrite kauguselt.  Aprillis lavale jõudnud turnee pikeneb maisse ja juunisse ning murrab välja traditsioonilistest teatrisaalidest. 

4. aprillil jõudis Eesti publiku ette noore andeka koomiku Tõnis Niinemetsa Start-up Comedy «Ämbrisse astumise ajastu». Aprillis 19 etendust andnud turnee on osutunud täielikuks hitiks ning noor koomik eestlaste suureks lemmikuks. Publiku positiivne tagasiside ja väljamüüdud saalid on andnud põhjuse lisaetenduste korraldamiseks mais ja juunis. Tavapärased teatrisaalid vahetatakse välja mitme erilise mängukoha vastu ja mandrilt jõutakse ka saartele. 

Lisaks sai teatri POINT tegijad hakkama ka ägeda videoklipiga, mis viib metsa grillima. Ülikonnas peole marssinud Tõnis Niinemets paneb ka grillpeo hoopis kinni!

Vaata humoorikast videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles