Popstaar Prince`i pere asus «haidena» vara kallale

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prince 1986. aastal
Prince 1986. aastal Foto: SCANPIX

Möödunud kuu lõpul, 21. aprillil suri Minnesotas Minneapolises oma kodus Paisely Parkis popstaar Prince ning ta sugulased asusid nüüd vara jagama.

Kodanikunimega Prince Roger Nelson jättis endast maha kinnisvara, väärtpabereid, laule ja muud, mille väärtus on väidetavalt 100 - 300 miljonit dollarit, edastab BBC.

USA meedia arvates on Prince`i sugulased nagu saagi kallale asunud haid.

Võimude sõnul ei ole Prince´il testamenti, kuid seadus sätestab, et vara peab sel juhul jagama lähimate sugulaste vahel.

Prince`il on elus lihane õde Tyka Nelson ja veel viis poolõde ja –venda, kellest Alfred Jackson osales eile Minnesota Carveri maakonna kohtumajas istungil, kus arutati Prince`i vara teemal. Vee ei ole teada, kuidas osariik staari vara jagab ja kes sugulastest mida saab.

Prince`i pereliikmeid esindavate advokaatide teatel otsitakse, kas Prince`il siiski võis kuskil testament olla, kus on täpselt sätestatud, kes mida saab.

Politsei jätkab uurimist, kuidas laulja, helilooja ja muusikaprodutsent suri, sest ta surnukeha juurest leiti retseptiga väljastatud tugevatoimelisi valuvaigisteid. Seni ei ole veel selge, kas ta võis võtta liiga suure koguse ravimit.

Umbes üks nädal enne surma vajas laulja intensiivravi ning ta eralennuk maandis Illinoisis, kus ta viidi haiglasse. Prince´i esindajad viitasid siis ootamatule gripile, kuid hiljem selgus, et ta vajas võõrutusravi.

USA meediasse jõudis teade, et Prince`i sugulased ja assistendid leidsid ta villast seifi, milles on ta seni avaldamata laulud. Kuna kood ei ole teada, siis tuleb see lahti puurida.

Oletatakse, et temast jäi maha avaldamata muusikat nii palju, et saaks igal aastal järgmise 100 aasta jooksul albumi välja anda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles