Galerii: Bestseller tutvustas eksklusiivselt järgmise hooaja kollektsioone

Meisi Volt
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kolmapäeval, 27.aprillil toimus Helsingis Bestselleri pressipäev, kus tutvustati järgmise hooaja trende ja kollektsioone. Elu24 vaatas oma silmaga üle, mida huvitavat uus hooaeg Eesti moodi tuua tõotab!

Bestselleri pressipäev leiab aset kaks korda aastas, tutvustamaks järgmise hooaja kollektsioone. Seekord tutvustati sügis/talve meeste ja naiste kollektsioone. Päikeseline päev oli täis moodi, suus sulavaid suupisteid ja värskendust pakkuvaid jooke.

Foto: Meisi Volt

VeroModa ja Jack&Jones kauplused kutsusid kaasa parimad blogijad ning dekoraatorid, kellel oli eelisõigus uusi trende esmakordselt näha, katsuda, proovida.

Foto: Meisi Volt

Eesti kauplustes müüdavad brändid on VeroModa, Jack&Jones, ONLY, PIECES ning kodumaa poeletid täituvad järgmiseks hooajaks varsti sügava sameti, järkuvalt moeka nahaga ning kaamelikarva, helgete hallide ja sügavate roheliste mantlite ja bomber-jakkidega. Loomulikult ei puudu uue hooaja trendide seast ka pehmed ja soojad kasukad, mis peaksid kuuluma iga glamuurse ja stiilse naise garderoobi.

Foto: Meisi Volt

Vaata galeriist, mida toob järgmine hooaeg!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles